Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. Hoe wij uw gegevens beschermen en behandelen leest u in onze privacyverklaring. Middels het verzenden van dit formulier gaat u ermee akkoord dat Workspot uw gegevens gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen en eventueel het verzorgen van een passende aanbieding. Hierop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in één van onze kantooroplossingen of een andere vraag aan ons? Stuur een mailtje naar [email protected] of laat hier een bericht achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Over Workspot

Onze missie is het ontwikkelen van een dynamische, inspirerende en betaalbare werkomgeving voor iedere onderneming. Zowel voor flexwerkers en startups als gevestigde bedrijven en multinationals. We exploiteren kantooroplossingen die mee kunnen groeien met de onderneming en creëren een werkomgeving waar je kunt samenwerken en sparren met andere ondernemers maar ook in stilte, geconcentreerd kunt werken. We hebben een gevarieerd aanbod bestaande uit flex werkplekken, vergader- en kantoorruimte op diverse locaties. Onze tarieven zijn helder en huurtermijnen flexibel van 60 minuten tot 365 dagen per jaar. Workspot begon in 2010 in een klein kantoortje aan de Maas met uitzicht op de skyline van Rotterdam. De vier jonge ondernemers die zich daar vestigde, richtte de ongebruikte serre van het kantoor in met extra werkplekken en maakte plaats vrij aan de lunchtafel. Na een oproep op social media vestigde zich binnen no-time andere ondernemers in het kantoor. Daarmee waren de kantoorkosten gedekt, was de lunchtafel gevuld en ontstond een dynamisch ondernemende (netwerk)sfeer. Het Workspot concept was geboren. Inmiddels verhuurt Workspot 10.000 m2 kantoorruimte en is een netwerk gecreëerd van 200 ondernemende huurders. Waaronder zakelijke dienstverleners, creatieve bedrijven, zzp-ers, startups en werknemers van bedrijven die het (nieuwe) (flex)werken toepassen.  Ondernemingen kunnen bij Workspot terecht voor een post- en kvk inschrijfadres, vergaderruimte, flexwerkplekken en kantoorunits in unieke bedrijfsverzamelgebouwen. Van tropisch zwemparadijs tot tropisch eiland en van drijvende autarkische kantoorwoning tot aan de hoogste toren op het Hofplein in Rotterdam.